Sajaucu banānu ar auzu pārslām, pievienoju olu un ieliku cepeškrāsnī; Parādīšu, kas no tā sanāca

Vai jūsu rīts sākas ar tasi aromātiskas kafijas un garšīgu cienastu? Vai arī jūs joprojām tikai sapņojat par šādu dienas sākumu. 

Kā pagatavot:

Ieberiet bļodā glāzi ātri pagatavojamo auzu pārslu un pievienojiet glāzi karsta piena. Un atstājiet to uz galda 10 minūtes.

Sasmalciniet 2 gatavus banānus ar dakšiņu.

Pievienojiet 2 olas, tējkaroti cepamā pulvera, 30 g kakao pulvera un samaisiet.

Pievieno auzu pārslas  un samaisa.

Lasi vēl: 2024. gada novembris 4 zvaigžņu zīmēm nesīs veiksmi karjerā un personīgajā dzīvē

Veidnes malas ieziež ar augu eļļu, veidnes apakšā ieklāj cepamo papīru un pārliek mīklu.

Virsū uzkaisa pistācijas.

Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C 35-40 minūtes. Izņem no formas un ļauj desertam nedaudz atdzist.

Pa to laiku bļodā salauž 100 g šokolādes un pievieno 50 g piena. Un tagad šokolādi vajag izkausēt sev ērtā veidā (ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī).

Pa virsu dekorē ar šokolādi.

Tas ir ļoti garšīgs, un pats galvenais – vienkāršs, un pieejams.

Sastāvdaļas:

Ātri pagatavojamas auzu pārslas – 1 glāze (250 ml)
Piens – 1 glāze (250 ml)
Banāni – 2 gab.
Olas – 2 gab.
Cepamais pulveris – 1 tējk.
Kakao pulveris – 30 g
Rieksti (pistācijas) – 50 g
Glazūra:

Šokolāde – 100 g
Piens – 50 ml

Lasi vēl: Palodze vairs nav auksta, un no šuvēm vairs nepūš- izdevās visu izdarīt arī bez pieredzes

Leģendām apvītā Simjūda diena 23.oktobrī: senseni senču ticējumi, ko šajā dienā nedrīkstēja darīt, lai nepiesauktu nelaimes

Labu apetīti!

Leave a Comment