Vai jūsu rīts sākas ar tasi aromātiskas kafijas un garšīgu cienastu? Vai arī jūs joprojām tikai sapņojat par šādu dienas sākumu.
Kā pagatavot:
Ieberiet bļodā glāzi ātri pagatavojamo auzu pārslu un pievienojiet glāzi karsta piena. Un atstājiet to uz galda 10 minūtes.
Sasmalciniet 2 gatavus banānus ar dakšiņu.
Pievienojiet 2 olas, tējkaroti cepamā pulvera, 30 g kakao pulvera un samaisiet.
Pievieno auzu pārslas un samaisa.
Lasi vēl: 2024. gada novembris 4 zvaigžņu zīmēm nesīs veiksmi karjerā un personīgajā dzīvē
Veidnes malas ieziež ar augu eļļu, veidnes apakšā ieklāj cepamo papīru un pārliek mīklu.
Virsū uzkaisa pistācijas.
Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C 35-40 minūtes. Izņem no formas un ļauj desertam nedaudz atdzist.
Pa to laiku bļodā salauž 100 g šokolādes un pievieno 50 g piena. Un tagad šokolādi vajag izkausēt sev ērtā veidā (ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī).
Pa virsu dekorē ar šokolādi.
Tas ir ļoti garšīgs, un pats galvenais – vienkāršs, un pieejams.
Sastāvdaļas:
Ātri pagatavojamas auzu pārslas – 1 glāze (250 ml)
Piens – 1 glāze (250 ml)
Banāni – 2 gab.
Olas – 2 gab.
Cepamais pulveris – 1 tējk.
Kakao pulveris – 30 g
Rieksti (pistācijas) – 50 g
Glazūra:
Šokolāde – 100 g
Piens – 50 ml
Lasi vēl: Palodze vairs nav auksta, un no šuvēm vairs nepūš- izdevās visu izdarīt arī bez pieredzes
Labu apetīti!